Aktiviteter

 PÅ SYKKELTUR:

Gjensidigestiftelsen har sponset oss med 7 sykler, sykkelhenger og annet utstyr.

I høst forsøkte vi å tilby tur en gang i uken. Det vil vi også gjøre til våren.I sykkelhengeren tar vi med oss mat og ved, slik at vi kan kose oss når vi er på tur.

 

 

 

 

 

 

Feieprosjektet:

I mange år har T5 senteret hatt feiing og rydding av byens fortau som en av sine aktiviteter.
Klokken 06.00 om morgenen er normalt gutta i gang. Vet man at det blir mye å gjøre, starter de gjerne tidligere. Det å ha noe å gå til gir livet mening.   Gjennom årene er det mange som har vært takknemlig for den muligheten prosjektet har gitt dem til å tjene noen kroner.

 

 

 

 

Gatemagasinet KLAR:

T5 senteret – Blå Kors er lokal distrubutør av Gatemagasinet KLAR.
Mer enn 40 personer har forsøkt seg som selgere. Salget skaper kontakt mellom mennesker som ellers ikke ville møtes. Magasinet selges for kr. 50,- Halvparten beholder selgerne – resten sendes til stiftelsen KLAR for produksjon av neste nummer.

Melding fra selgerne.
– Jeg tenkte at alle så ned på meg, men nå er det mange som møter blikket mitt og ønsker meg lykke til. I dag var det så mange som ønsket å snakke med meg at salget tok lenger tid enn vanlig. … Men det er jo veldig trivelig.
Det hender jeg får hele livshistorien når jeg selger bladet. Mange syntes det er godt å fortelle det til noen at de har det vanskelig. De tenker vel at mitt liv ikke har gått helt på skinner, så da tør de åpne seg for meg..

Båtturer:

De siste årene har vi hatt mange fine båtturer. Flere av dem har gått rundt Hisøya.Torungen fyr har ofte vært mål for turene.

Fyrpoet i solnedgang.

Sondre gleder oss med sine dikt når vi kommer til Torungen. 

Her nyter han solnedgangen.

Utsikt fra Fyrtårnet

Sauer er ålreite dyr.